G

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

GE’s Beijing office building surrounds a large open courtyard, and houses offices and staff facilities as well as display areas for the company’s products and services.

Achette Store, Hangzhou

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Design: Desfa Group Inc. 

Desfa’s design for the interior and facade of the Achette store in Hangzhou utilizes the shoe brand’s palette and materials (rubber, leather) to create a clean and stylish retail space.

CasaCasa Sales Office

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dayun designed this sales office for a new housing development.

Its two storeys contain the sales office, administrative offices, lounge and cafe areas. On the upper level an open terrace gives access to gallery space and a roof garden.

While overall form is rectilinear, the main elevation is intersected by an arched concrete shell structure with perforated alloy louvre, while on the reverse side an irregular array of variously proportioned windows break up the largest section of wall and provide light to corridors and stairwells on the interior.

  • Architect: Dayun Design International
  • Location: Zhengzhou
  • Completion: 2017

IDEAT Booth

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

For Ideat’s booth at the Salone del Mobile Milano Shanghai Alberto Caiola Studio created a dynamic and interactive space with a minimal palette of two colours.

The predominant colour is a deep blue, visually striking but also allowing for a green screen effect to virtually place visitors in the concurrent exhibition in Milan via a photo stage at one end. In addition to this virtual portal to Milan, the booth housed a cafe area, magazine display and stepped seating. Scrolling LED displays run along the booth adding movement, and the magazine logo in a bold and contrasting green, applied in orthogonal projection over the stepped seating and central area of the booth, adds further dynamism, its elements shifting in the view of passers-by.

  • Architect: Alberto Caiola Studio
  • Location: Shanghai
  • Completion: 2016
  • Area: 80m2
    link

Anaya Pavilion

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

For the Anaya development in Qinhuangdao Dayun designed this pavilion encapsulating two show homes. On a platform slightly raised above the street level the pavilion joins the two show homes surrounding each with a cloistered walkway and separating the two with a gravelled courtyard and shallow pool of water. Space is divided with arches, columns and walls, varying the degree of openness to the surrounding landscaped garden, while roof apertures add an additional dimension and variety to the play of light on the structure throughout the day.

  • Architect: Dayun Design International
  • Location: Nandaihe
  • Completion: 2017

Cartier Christmas

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

As part of an international campaign Cartier stores around China featured bright red ribbons seemingly weaving in and out of the existing façade. These were combined with seasonal window displays with a Ferris wheel motif.

Location: Shanghai, Dalian, Chengdu
Completion: 2017

Paras Cafe

Located in the Hongqiao Vanke Center in Shanghai, the Paras Cafe caters to the staff of nearby businesses and local residents.

Finished in blue and white the design primarily uses ceramic tiles, metal mesh and plain concrete with a single use of marble for the service counter.

Judiciously hung circular wall mirrors along with the perspective-bending illusions of the grid patterned white tile walls subtly help to create the sense of a large and varied space, which alloy mesh boxes above the service counter and central table area further help to define and divide.

Architects: The Swimming Pool Studio
Chief Designer: Jeremy Li
Area: 130 sqm
Location: Shanghai, China
Completion: July, 2016
Materials: Brick, Metal Mesh, Concrete, Marble
link