Barefoot Studios

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Quarta & Armando‘s design for Shanghai portrait studio Barefoot divides the space into distinct working and reception areas with a parete attrezzata (equipped wall unit).

This wall simultaneously facilitates all of the studio’s functions, housing within its girth such diverse elements as storage space, changing rooms, pantry, reception and office.

Vanke Hongmei

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

The Vanke Hongmei development in Shenyang occupies a series of industrial buildings formerly used for the production of MSG.

IIA‘s renovation repurposes these spaces to host a wide variety of programmes: concert venue, museum, gallery, exhibition space.

Homeba

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Quarta & Armando have designed this two level space for tableware company Homebase in Shanghai combining offices on the upper level with showrooms and reception areas on the ground floor.

see more from Quarta and Armando at http://qaadr.com/

Kindergarten

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

View Shanghai designed this kindergarten occupying a heritage villa in Shanghai’s Former French Concession.

The design modifies the interior spaces to facilitate all of the kindergarten’s functions with careful regard to the safety and scale of the children.

The Onehouse Showroom

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

The Onehouse have completed a showroom space for their company demonstrating their interior architecture, interior design and original furniture.

The single storey, open plan space is broken up with a series of walls, which separate displays of their work.

G

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

GE’s Beijing office building surrounds a large open courtyard, and houses offices and staff facilities as well as display areas for the company’s products and services.

Achette Store, Hangzhou

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Design: Desfa Group Inc. 

Desfa’s design for the interior and facade of the Achette store in Hangzhou utilizes the shoe brand’s palette and materials (rubber, leather) to create a clean and stylish retail space.

CasaCasa Sales Office

对不起,此内容只适用于美式英文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dayun designed this sales office for a new housing development.

Its two storeys contain the sales office, administrative offices, lounge and cafe areas. On the upper level an open terrace gives access to gallery space and a roof garden.

While overall form is rectilinear, the main elevation is intersected by an arched concrete shell structure with perforated alloy louvre, while on the reverse side an irregular array of variously proportioned windows break up the largest section of wall and provide light to corridors and stairwells on the interior.

  • Architect: Dayun Design International
  • Location: Zhengzhou
  • Completion: 2017